Nem számítottam arra, hogy mindössze 20 nap alatt ekkora audenciát kap ez a blog. Számomra kissé megdöbbentőek is a számok. 

Azthiszem ez részben azért lehet mert már sokan megelégelték a magániskolákat amik ugyan azt hírdetik, hogy rugalmas időbeosztással és kedvezményes árakkal dolgoznak a valóság azonban ennek a nyílegyenes ellentéte. Legalábbis az én véleményem alapján.

Félre ne érts! Fantasztikus tanárokat ismertem meg a helyi nyelviskolámban, mind motiváltak és lelkiismeretes oktatóim voltak az elmúlt egy évben amit ott töltöttem. Én csak azt mondom ma már sokkal költséghatékonyabban tanulhatunk otthonról ha tisztába teszünk pár alap dolgot és erős pillérekre helyezzük a folyamatot.

Én a következő folyamatot javaslom:

Kis mennyiségben adagolva, minőségi anyaggal dolgozva, napi szinten ismeretekre szert tenni. A legkevesebb anyagból a legtöbbet tanulni.

Megkell értenünk, hogy ez nem pénz kérdése hanem valami jóval drágább dolgot kell befektetnünk, az Időnket.

Ezt a blogot úgy fogom átalakítani a következő napokban, hogy segítséget nyújtson minden embernek aki elhatározta, hogy tud az angol nyelv tanulására szánni pár percet az idejéből, és az eszközöm rá a fentiekben megjelölt alapelveken nyugszó posztokon kívül, egy komoly koncepció létrehozása lessz október vége és november eleje között.

Tervben van több társ blogger felvétele, szélesebb platform kiépítése (facebook,youtube,twitter,etc.) Legyen a cél az, hogy minnél több ember tudjon otthonról angolt tanulni a lehető legminimálisabb anyagi költséggel.